Första gången.....

Jaha, detta är ju första gången för mig. Alla som gör något för första gången kan ju känna sig lite nervösa och klumpiga. Och just nu har jag bara en stor skräck i kroppen och har ingen aning om vad jag håller på med. Ja, vi pratar om min första blogg. 

Eftersom jag är i en mogen ålder (har fyllt 22 år dom senaste 20 åren eller så) och antagligen kommit i en dator-ålders-kris. Jag känner mig lite utanför och ensam när ALLA pratar om sina bloggar. Så nu tar jag saken i egna händer och har nu bestämt mig för att bli en proffs bloggare!! Men jag antar att det kommer att ta sin tid men vem tusan har bråttomt....

Måste nog tillägga en kommentar om mitt blogg namn wimsan. Namnet Wimsan har följt mig sedan tonåren tack vare min kära syster. Vi var på en bilsemester i Tyskland och utav någon anledning så förvann hon, troligtvis var det jag som gick i mina egna tankar och gick åt andra hållet. Men det kan jag ju inte erkänna att det var jag som gick vilse och därav blev jag en Wimsan. Tack syster!!!!

Kommentarer
Postat av: Syster

Det var så lite så!

2008-11-05 @ 08:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0