Onsdag

Nu är det officiellt sommar. Strumporna har stoppats undan inför nästa vinter och fram med sandalerna. Och fötterna ska bli sommar fina. Tänkte att det kommer bli fint med mörk lila tår denna sommar och fot-kedjan är på plats. Fint!!

Och syrenerna blommar, härligt. Fast när jag var liten så blommade syrenerna till min skolavslutning och nu blommar dom i slutet av April. Hm, Inte konstigt att jag blir förvirrard. Men visst är det något speciellt med dessa underbara blommor/buskar och dom luktar sommar....


Måndag

Har haft en bra helg. Igår var jag och Sarah på konsert, IGEN!! Det var en välgörenhets konsert och alla pengarna går till ett barn sjukhus här i stan. Allt var organiserat av fm104 vilknet är det största radiokanalen här i stan. Och vilken härlig musik det var. Det var bara dom största banden från Irland som spelade, förutom att u2 var inte med, men Aslan, Mundo, The Blizzards och just nu mina favoriter The Coronas plus andra band som jag inte kommer ihåg namnen på. Och mellan spelningarna blev vi underhållna utav Keith Barry, han är ju en känd trollkarl, jag hade jätte skoj när några "frivilliga" hoppade omkring på scenen under hypnos. Det var över 3.5 timme lång blizzzz!!! Tack till mina barn som fixade till så att jag kunde vara med denna härliga kväll.


Bak-dag

Idag har jag varit duktig och bakade Bananmuffins till min familj. Jag hitta receptet på Allt om Mat och följde receptet till den minsta detalj. Det skulle båda vara bakpulver och birkabonat i smeten och då i teorin ska ju bakverken bli höga och runda. Men jag är ganska övertygad om att jag gjorde något fel....


Nu finns Borlänge på kartan...

Jag vill bara berätta att Borlängefebern har nått Irland. Alla pratar om pojkarna och klickar in på youtube för att ta sig en titt på Knäckebrödsdansen. Oh, jag med, man vill ju inte missa något trevligt!!! Och dansen kan även ses Spin1038 website, en utav Dublins största radiokanaler. 
 


Tisdag

Är nu tillbaks till vardagen igen, letar efter ett passande jobb men dom skiner med sin frånvaro, jag kan ju bara arbeta i 7 veckor innan sommar resorna börjar.
Har varit och sprattlat i poolen och det gick bra, skönt att känna att man inte har soffat till sig över påsklovet. Och tog även mod till att ställa mig på vågen, även där blev det goda nyheter. Har inte gått upp i vikt även då jag har passat på att frossa i Svensk mat, Svenskt godis och Svenskt vin, jag menar saft.

Vandaler....

Förra veckan var jag och mina barn på promenad runt tjärnen och titta vad bävrarna har stökat till!!Inte ens skyltarna får vara ifred....Gapar efter mycket, mister.......Jag vet var dom bor....


I'm back...

Har haft en bra vecka och det var så underbart att vakna till fågelkvitter. Hurra för gamla otäta fönster!! Jag har vårstädat trädgården och pysslat lite med huset. Man hittar alltid på nåt att göra med ett gammalt hus och en alldeles förstor trädgård. I min rundvandring på mina ägor hittade jag blåsippor, Jag blev sååå glad!! Det är mina favorit blommor. Jag hittade även Krokusar men man fick vara väldigt snabb om man ville njuta av dessa blommor (rådjuren åt upp dom).


Torsten är nu ett minne blott. Rest In Peace och tack för alla frustrerande och dyra minnen!! Skitbil!!
Men jag har adopterat en ny familjemedlem. Det blev en Kerstin. Fast vi är väldigt oense om namnet, resten av familjen vill att det ska vara en Ray. Ray?? Den ser ut som en Kerstin med sina kvinnliga former och mjuka linjer. Vi för väl ha en omröstning. Alla som röstar för Kerstin räcker upp en hand!!!

GLAD PÅSKSöndag


Imorgon bär det iväg till det lilla landet i norr igen. Jag har checkat in på internet så jag slipper köa på flygplatsen och har beställt en hyrbil. Vet inte riktigt om jag ser fram emot själva resandet med det ska bli skönt när jag väl är där. Fast just nu har jag en massa pyssel att ta hand om. 

Jag tänker göra slut med Torsten. Och jag kommer inte sakna honom alls. Han har varit väldigt besvärlig och har inte varit sammarbertsvillig dom senaste åren. Det mesta har varit på Torsten villkor och när saker och ting har passat honom. Skitbil.

Ska bli skoj att få se lite snö igen, måste komma ihåg att valla pulkan när jag kommer fram, har hört från en säker källa att det finns massor med snö. Och jag kommer att ha ett utmärkt tillfälle att tjuvträna inför nästa säsong. Eller fibbla lite med min motståndares trimmade pulka, hm, tål att tänkas på.....

FredagTitta vilka fina blommor jag har fått. Jag tror att det kan vara ett plåster på såren eftersom jag inte har haft en speciellt bra vecka. Tror stenhårt på att det kan vara en sammansvärjning eftersom att det känns som att allt dåligt kommer på samma gång och han där uppe (herr gud) vill väl inte att jag ska vara glad hela tiden, skitgubbe!!.

Och Torsten är troligtvis på sitt sista hjulvarv, fick veta igår att han inte mår bra och behöver komma under läkarvård. Och vilken tur jag har som har en härlig familj som hjälper mig i denna stund med att organisera vården. Kommer bli intressant att få veta utgången av denna åkomma.

Kan bara säja ett stort tack till Carina, Helen och Daniel som är så bussiga och hjälper till med Torsten. ♥

RSS 2.0