Söndag

Vilken härlig dag det är idag. Solen skiner och en nästan klar blå himmel, bara några fluffiga moln som smiter förbi. Fast visst känns det att hösten har kommit, det är kanske en 18 grader ute men det är en slags råhet i luften så att det känns lite kallt och det luktar höst. Har varit ute och klippt gräsmattan och pysslat lite, sitter och planerar att jag måste komma ihåg att köpa ljung till mina krukor. Visst är det fint med ljung och speciellt om det är lite snö på den.

Tittade ut genom fönstet tidigare idag och såg att 2 rävar låg och solade sig precis bakom muren. Jösses vad det såg mysigt ut när dom två låg och gosade och sträckte på sig i solskenet. Och dom såg så friska ut med en stor lurvig orange päls. Jag har sett att många rävar här ser rätt så skabbiga ut, pälsen är inte lika orange och fluffig som den svenska räven. Räven här är mera brun och pälsen är kortare. Kan det vara skillnad på stadsrävens och skogsrävens päls och färg? Iallafall är det häftigt att se så vilda djur mitt i stan. Fast denna rävfamilj har bott här i flera år och vi har sett flera kullar vuxit upp, lika skojig varje vår när dom nya barnen är ute och leker.



Man kan se dom ligga och sola sig på varsin sida av grannens disc. Och vi är ett stort behov av en systemkamera, så vi kan ta bilder så som man kan se vad det föreställer utan att gissa vad som är vad. Det blir väl nästa project.....


Kommentarer
Postat av: Beyond Fabulous!

Vilka söta små rävar! Och ja det är säkert som du tror att det är olika sorters rävar =) Kramar

2009-09-20 @ 21:35:12
URL: http://annlundquist.blogg.se/
Postat av: Syster

Ljungen är nu planterad på två ställen! Väntar nu på snön!! Eller inte.....

2009-09-21 @ 08:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0