Ooops!!!

Datorn har kraschat. Jag har lyckats att starta upp en gammal laptop men den kanns valdigt vobblig och den saknar bade bokstaver och program.
Jag hoppas att det gar att fa liv in den andra datorn denna vecka......

Torsdag

Mera regn!! Visst kan man inte klaga på denna underbara sommar vi har haft detta år, men jag vill att dom sista dagarna på mitt sommarlov ska vara lika fina. Jag känner att jag har massor att göra innan vi far iväg, typ klippa gräset!!!
Igår kväll hade vi planerat att paddla kajak som vi ställde in pga av regnet. Man vi ju inte bli blöt??? Men senare på kvällen blev det ett uppehåll och jag kastade in alla barnen i bilen för en springrunda i el-ljusspåret. Jag kommer verklingen sakna dom fina motionsspåren när jag kommer tillbaks till min gata i stan. Det är inte så kul att springa på asfalt även om vi fina parker runt knuten så är vägarna asfalterade. Och framförallt så sliter det mer på mina gamla knän/rygg.


Torsdag

Började dagen med att springa 3.5 km och sedan tog jag en omgång med gräsklipparen. Det är ju inte precis en kolonilott jag har så jag antar att min gamla kropp kommer att straffa mig imorgon.

Vill bara visa några skojiga bilder från Sälen resan.

Trollskogen på Hundfjället.

En skårig sten efter istiden...Google-Street bilen. Vi mötte en utav dessa bilar i dom djupa Dalaskogarna. Undrar om Kerstin kommer med på bild/film......


Sälen

Dom senaste dagarna har vi varit i Sälen och vandrat. Och det har varit helt underbart, så synd att man inte kan beskriva vidderna eller att få in utsikterna rättvisst i en kamera.
I Lördags tog vi oss en liten promenad uppför Hundfjället och jag lovar att efter halva backen tänkte jag allvarligt att lägga mig ner och dö, fy tusan vilken uppförsbacke det var. Men när man väl kom över den värsta klättringen var allt det jobbiga glömt och man kunde njuta av den obeskrivligt vackra utsikten. Enligt turistinformationsbladet kunde man se till Trysil i Norgen och om man tittade ut mot norr såg man Idre, vad som var vad spelade ingen roll för mig, jag bara njöt....
Att man lägger upp stenar till torn efter vandringslederna berättar man att jag har varit här och jag tycker att det var en vacker väg/utsikt.
 


På söndagen brummade vi in till Norge och sedan bar det iväg till Njupeskär. Ock lika vacker var det, vi gick en runda på en 4-5 km i nationalparken och stod och beundrade Sveriges högsta vattenfall, maffigt!! Vilken fantastisk natur vi har.


Onsdag

Sarah har nu blivigt förste saftkokare. Och jösses vilken god saft hon kokar. Första omgången blev det svärtvinbärs saft som blev enormt god. Andra omgången blev det blandsaft utav hallon, smultron och svarta vinbär, och den blev ännu godare. Jag är klart avundsjuk på hennes saftkoknings kunskaper för att när jag ska koka svartvinbärs saft blir det gelé. 

Häromdagen slank jag in på Panduro och skulle bara titta lite, inte köpa, bara titta! Men vem kan motstå när det var 70% rabatt på skräpsakerna? Jag kom hem med 7 papper och diverse skräp för 140 kronor! som hittat!! Nu fattas det bara inspirationen......


RSS 2.0