Onsdag

Efter många om och men och ett stort behov av att gå till frissan så lyckades jag pallra mig i väg idag. Jag ville verkligen inte gå till min vanliga frissa, visst är hon duktig på att klippa, relativt billig och hon har sin salong tvärsöver gatan. Men lika bekvämt det var att gå dit så lika besviken var jag när jag gick hem.

Men idag gick jag till en dyr välkänd kedja men det var värt varenda öre. Det började med en hårtvätt och inte vilken hårtvätt som helst. Hittills har jag alltid bävat inför hårtvätten eftersom stolarna är ju inte det mista ryggvänliga eller gjorda för människor som är över 150 cm lång men denna stol var det som att sitta på ett moln och medans flickan tvättade håret på mig, förlåt, hon masserade mitt huvud medans jag fick en ryggmassage utav stolen!! Jösse namn, jag bad om den ena hårbehandlingen efter den andra bara för att sitta kvar i stolen.

Efter ha slängt ut mig ur stolen var det dags för själva klippandet och jag blev glad. Tjejen ville inte ta något av längden men hon lyckades att piffa upp och städa ur i mitt hår. Det är välklippt men ändå på ett busigt sätt och inte alls som dom senaste gångerna när jag har kommit hem och sett ut som en gammal tant i skallen. Jag kommer inte släppa denna frissa ur siktet nu!!


Kommentarer
Postat av: Syster

I want to see en bild!!

2010-03-04 @ 10:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0