Cheesecake
Botten:
80g smör
200g digestivekex, krossade
Fyllning:
225g phiadelphia ost
50g strösocker
2 ägg
1 kuvert gelantine
450g burk hallon eller jordgubbar
3dl vipsgrädde
Smält smöret och blanda i krossade kexen. Pressa i form med avtagbara kanter och kyl.
Blanda ost, socker och en äggula itaget.
Vispa äggvitorna till hårt skum.
Vispa grädden.
Lös upp gelantinet i vatten.
Rör i hallon eller jordgubbar med gelantinet blanda sedan i det i oströran.
Vänd ner äggvitor och vispad grädde i oströran.
Häll i formen och låt stå över natten.
Enjoy ♥
Kommentarer
Postat av: Beyond fabulous!
Men ÅH så gott!! Du får inte fresta din gravida systerdotter med sånt här smarr, mmm mmm mmm kom hit och låt mig få smaka =)
Kramar
Postat av: Syster
Stå över natten?
Så länge.... Ånej! Mums!
Trackback