Måndag

Måndag. Veckans första dag som oftast drar med sig ångest för att man inte hann med det man ville och att det är en halv evighet till nästa helg. Men så är det inte i vårat hus!!!
Min Sarah satt och lyssnade på FM104 igår kväll och sms:ade in på en tävling så hon förhoppningsvis skulle vinna en CD skiva som hon tycker är bra. Ingen hörde av sig igår kväll så hon antog att hon inte hade vunnit något, för vad är oddsen att vinna något mer när hon vann en mobil telefon just före jul och hon fick döpa en utav tigerungarna på Dublin Zoo i Oktober. Någon måtta får det vara!!!
Imorse när hon satt och åt frukost så ringde hennes mobil. Och det ända som kom ut ur hennes mun var OK! OK! OK! COOL!!! medans hon blev rödare och rödare i ansiktet. Det visade sig att hon har vunnit två 3 dagars VIP pass till Oxygen festivalen i sommar. VAD ÄR ODDSEN!!!!! HURRA för Sarah!!
Oxygen är lika stort som Hultsfred eller Glastonbury festivalerna och hennes mamma ska nu börja med operation övertalning så hon kan få följa med.......


Kommentarer
Postat av: Syster

Nej mamma ska inte med!!!!

Kram

2010-05-11 @ 08:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0