Vill bara visa.....
Jag vill bara visa att jag fick en bukett av Liljor utav mina barn på min stora dag. Finns det några finare blommor? Dom är klart mina favoriter.....

Skit Virus!!!

Jag kan ju glädja mig med att jag inte har ont i halsen längre. Min förskylning ramlade ner i lungorna och även ramlade upp i huvudet, viket har resulterat i en helt gudomlig hosta och noll koll på andningen genom näsan. Och pricken över i en feber på 39 grader imorse. Jag brummade iväg med George imorse till ett öppet apotek och inhandlade en påse med både paracetamol, slemlösande och något dunder för bihålorna, nu ska jag banne mig bli frisk till i morgon. 

Igår pallrade jag mig iväg till Croke Parc och tittade på Dublin v Cork i finalen. det var väldigt trevligt och stämnings fullt att sitta i en arena som håller en 60 000 - 65 000 personer. Visseligen så förlorade Dublin mot Cork med 1 poäng med över huvudtaget var det en väldigt jämn och spännande match att titta på. 


Bild lånad från internet


GLAD PÅSK!


Bild lånad från internet

Påsk Lov

Äntligen är jag ledig i hela 4 dagar. Gissa vad jag har sett fram emot denna ledighet. Jag hade planerat att två utav dagarna ska ängnas åt hushållsarbete typ städning/tvätt/plockning och allt annat som går under denna kategori. En dag med bara shopping, jag måste ju få en chans att spendera mina hårt arbetande pengar på något trevligt och slutligen en dag med att göra absolut ingenting!
Imorse när jag vaknade kändes det som att jag har metervis med taggtråd i halsen, en extra mosighet i huvudet och helt slut i hela kroppen. Skit-virus!!! Som det känns nu får jag börja med att ta min "absolut göra ingenting dag idag" när min energi nivå ligger på minus 100, hoppas på att detta försvinner så fort som möjligt. Jag vill ju inte missa min shopping dag.

GLAD PÅSK!!!


Saturnus

11Apr16_430
Bild lånad från EarthSky.org


Just nu kan man se Saturnus hänga omkring i kvälls himlen. Och enligt radion i morse, så kan man se Saturnus i kväll just till vänster om månen som en stor klart skinade stjärna och med ett litet teleskop eller kanske, bara kanske med en väldigt bra kikare, kan man se saturnus ringar!
Just nu är det väldigt grått och mulet men jag håller tummarna att det ska klarna upp till en stjärnklar natt så att jag har chansen att se denna planet när jag för en gång skull vet var den befinner sig.

Hittade en länk med mera information. Klicka här


LOVE YOU!lånat från youtube

Det var bättre förr....

Dag 1 på min nya arbetsplats började smärtfritt. Jag hade inga problem med att hitta dit och jag hade god tid på mig att hitta parkering och hitta till självaste arbetsplatsen. Och sen började det sakta men stadigt gå ner för. Jag hade det lite svårt att hitta och var ordentligt vilse i byggnaden i mellan åt och vid hemgång körde det ihop sig ordentligt. När jag körde utav motorvägen råkade jag hamna i fel fil och på nåt sätt blev jag inboxad och kunde inte byta fil så jag betämde mig för att ligga kvar och följa med strömmen tills nästa avfart eller korsning, det kunde ju inte vara så långt borta. Men det var det, 1 mil längre bort kunde jag köra utav motorvägen och ta mig tillbaka in till stan, jodå, det blev en hemresa på 1 timme och 15 minuter istället för 30 minuter.

Tisdag morgon. Brummar iväg i regnet och läser alla vägskyltar så noga men på avfarten där jag ska svänga utav stod det Galway. I mitt stilla sinne tänkte jag "att inte ska jag till Galway" och insåg försent att jag skulle svänga och var tvungen att forsätta på den förbannade motorvägen. När jag äntligen kunde svänga av på den nästa j*****la avfart hade jag många turer och u-svängar innan jag kom upp på den f***en motorvägen igen. Inte nog med att jag kom 20 minuter försent till mitt arbete, jag lyckades köra igenom vägtullen 2 gånger och fick betala €6! 

Ska nog ta bussen istället....


Söndagskörning

Vilken otrolig härlig söndag det är idag. 20 grader med en stor värmande sol och sommar känsla i luften, synd att vinden ska vända och lågtryck från Atlanten kommer att rulla in med regn och rusk. Man får njuta så länge det varar.

Jaha, då har jag varit och prov-brummat min nya resväg till arbetet och det tar inte lång tid alls att köra, ungefär en 25 minuters restid. Och det bästa av allt är att jag kommer att köra emot trafiken som ska in till stan, jag ska ju ut på landet men å andra sidan så börjar jag så tidigt på morgonen så att rusningstrafiken har inte ens börjat. Och jag hinner att åka hem innan rusningstrafiken börjar igen på eftermiddagen, det finns några plus med att börja arbeta tidigt på morgonen. Det är spännande att få se hur vårat nya kontor kommer att se ut....


Onsdag


Jösses vad tiden flyger iväg!! Och nu har jag bara 2 dagar kvar på min "gamla" arbetsplats för att på fredag kommer flyttkillarna och tar alla våra datorer och dyligt och flyttar över dom våra nya lokaler. Visst kommer det bli spännande med en ny lokal och nya möbler och framför allt en ny resväg och jag är mycket nervös över hur det kommer att gå. Jag har stora planer på att införskaffa mig en GPS eller åtminstonde en karta. Jag kommer ju att få brumma iväg utanför Dublins gränser ut i det okända. Kommer jag att hitta till mitt arbete?? Den största och viktigaste frågan är att kommer jag att hitta hem??? 


RSS 2.0