Hemma...

Igår hade jag en hjärnsläpp utan dess like. När jag svängde ut från gårdplanen så fick jag en välbekant känsla av att jag hade glömt något, nåja, jag får den varje gång så det var bara att skaka av sig känslan och brumma iväg ner mot Skavsta. När jag körde igenom Eskilstuna poppade det upp en komihåg tanke att jag inte hade lagt in min jacka i skuffen. Skit!! Men jag kunde ju trösta mig med att jag skulle vara inomhus för den mesta tiden av resan och att temperaturen låg runt noll.
När vi satt och väntade på att få stiga ombord på vårat flyg poppade upp ännu en komihåg tanke att jag inte la ner mina laddare till telefonerna. Jaha, det är ju inte hela världen för den irlänksa telefonen eftersom vi har ett par sådana laddare övers i huset. Men det är lite värre med den svenska telefonen, OM det är någon som får för sig att smsa eller dyl kan nog räkna med att få svar i Maj!!

Vill bara visa att mina favvo blommor blommar......


Promenad

Strålande februari dag med minus 10 grader på termometern och med en stor strålande sol och för att inte glömma att fåglarna har börjat att föra ett himla oväsen eller så kallas det för kvitter, fågelsång etc.
Nog om detta, vi bar oss ut på en härlig promenad med knarr under skorna och solsken i blick, en ljuvlig dag. Men jag är glad över att jag inte tog med mig kaffet, skulle få stora problem med att ställa ner koppen och var skulle jag lägga smörgåsen??. Jag älskar snö.....


Konstigt....

I lördags och i min värld var det + 10 grader och jag njöt utav mina gula krokusar och grannens snödroppar. Och vi kunde även njuta utav en stor strålande sol hängandes på himmelen.
Vi satte oss i bilen som tog oss till flygplatsen och vilken dimma det blev. Jag blev lite orolig utifall om flyget skulle bli försenat eller att det inte skulle kunna lyfta alls. Men det var väl en forfarande cirka 10 plus ute. Kliver in i flygplanet och gosar till sig ett par timmar och när vi var framme och klev av och möttes utav minus 20 grader och meter höga snödrivor!!! Brrr sa Kasper när han såg en naken häst....... Men så fantastisk att det kan vara en sådan fruktansvärd skillnad på väder och vind och det är ju inte så långt imellan Irland och lilla Sverige men ack sådan skillnad....  


Mera Vår....Nu dröjer det inte länge till mina favorit blommor står i blomm.....


Dom hittade det..........

I flera år har jag haft ett fantastiskt bra göm ställe. Den bästa glassen och godsaker som har gått att frysa har jag lagt längst ner i grönsakslådan i frysen. Ungarna har ju inte haft något intresse utav frysta grönsaker och pommes frites. Men dom hittade min hägen som jag hade stoppat undan för en regnig dag eller för ett tillfälle då jag bara förtjänar en god glass. Tusan också, nu är det väl bäst att bara hetsäta innan någon annan hittar godsakerna....


Happy Valentine!!Så här blir det när man arbetar heltid och inte har mycket energi och motivation för att sätta sig ner och skräpa. Det blev köpe-kort till nära och kära iår. Får man säja att tanken räknas?

Lördag

Igår var jag iväg till min frissa, inte den frissan tvätsövergatan där alla kvinnor som har varit och klippt sig ser precis lika dana ut när man går därifrån. Ånej, jag firade min kommande lön som jag får i mars med att gå till en lite dyrare med ack så värd jag är denna behandling.
När man sätter sig i shamponerings stolen lutar man sig tillbaka och man får en underbar ryggmassage utav stolen medans flickan tvättar håret, jag ber om ursäkt, masserar huvudet! 
Och självaste klippningen är inte helt fel den heller, dom klipper faktiskt som man ber om och inte vad frissan vill att man ska se ut, som min tidigare frissa. 
Jag avslutade kvällen med att dölja mina mycket glänsande hårstrån, med ett resultat som är väldigt likt Ronald McDonalds eld färgade hår = orange!


VÅR!!!

Vill bara berätta att nu blommar mina fina gula krokusar och det dröjer nog inte mer än ett par veckor så blommar nog mina härliga mini påskliljor............  

Godmorgon

Äntligen lördag och jag ser verkligen fram emot 2 dagars ledighet. Det har varit en väldigt häktig vecka och jag har fortfarande en vecka kvar på min inskolning/utbildning innan jag får gå live.
Dom första 2 dagarna hade jag vekligen stora problem med att hänga med alla dessa nya benämningar och tekniska namn, typ vad är en EVA, Cisco, Blade enclosure, Proliant server, MSA  och Thin client? Det var inte ens kul!! Och pricken över i´t är att jag måste lära mig att navigera i ett helt främmande datorprogram. Jag satt oftast och övervägde att jag skulle ge upp och gå hem.
Men något hände i onsdags och bitarna började att falla på plats och sakta men säkert började jag se hur det hela hänger ihop och jag taggade till mig och jag tänkte att jag skulle banne mig klara utav detta. Det är ju inte rocket science bara nästan....................  


RSS 2.0