Something nice.....


Imse Vimse....
Äntligen har jag en anledning till att inte tvätta mina fönster. Jag bara tänke om det kan vara samma spindel som satt på vårat köks fönster förra året. Spindeln ser lika dan ut och den har sitt spindelnät på samma ställe men den har varit borta hela vintern. Har spineln sovit?? Varit på semester?? Eller har det kommit en ny liten husgäst??

Yey!!!

Igår kväll när jag rättade min lotto kupong så lyckades jag få in 3 nummer utav 6 på 2 olika dragningar! Det blev en utdelning på hela €5 och en skraplott!!!!
Undrar vad/var jag ska spendera hela €5 på?? Min shoppinglista är lång........


Gräsmattepremiär.....

Ett säkert vårtecken här på den lilla gröna ön mitt ute i Atlanten är att gräsmattan blir klippt. Och för en gångs skull agerar jag som arbetsledare och sitter på ett tryggt säte i soffan och ser över hur arbetet blir skött. Vi blev väl lite less på att stirra ut på en vildvuxen och tufsig gräsmatta som mest liknade något halvdant ogräs plantering plats om man nu kan plantera ogräs. Rätt fantastiskt att jag lyckas så bra med ogräset när jag har så in i norden svårt att få vanliga plantor/blommor att överleva i min vård. Oftast åker ju både blommkrukor eller utomhus plantor inom några veckor. Kan vara en ide att öppna en ogräsodling.....


VÅR!!!


Bild lånad från internet


Nu äntligen kan man säja att våren är här. Vinter jackan/kappan har hängts undan till nästa år och vår jackan har fått sin premiär idag. En strålande dag med en 15 grader på termometern och en stor strålande sol. 
En perfekt dag till att åka till shoppingcentret och spendera pengar. Jodå, och på vägen dit såg jag att både tussilagon och maskrosorna stod på rad längs vägkanten, fantastiskt!! Finns det några andra blommor som man blir lika glad utav? Och jag vet inte vilken utav dom som är finast heller, Dom båda lyser upp i vägkanten som små solar.....


Månen

Moon and Pleiades
Bild lånad från internet

Var det någon som var ut och tittade på månen igår? Den var absolutely fantastic!! Det var länge sedan jag såg en sådan enorm fullmåne. Hörde på BCC igår morse att månen skall tydligen vara som närmast våran lilla planet just nu. Men så skinande ock klar som den var och kommer antagligen vara i kväll också blir man nästan bländad, nåväl våran lilla måne lyser upp och lyser in genom fönsterna som aldrig förr.

HAPPY S;T PATRICKS DAYBild lånad från internet


Vart tog helgen vägen?

Hemska tanke att det är redan söndag och i morgon ska man ta sig till arbetet igen. Visst har jag det bra att jag slutar tidigt på dagarna, beroende på vilket pass jag har så slutar jag halv fyra eller klockan fyra men jag börjar ju 7 istället. Jag måste ju hålla dom svenska kontorstiderna men det har ju sin negativa sida också. Kvällstrött har jag ju alltid varit men nu är det värre än vanligt. Jag får vara tacksam om jag är vaken efter halv 9 på kvällen och att försöka spendera någon quality time med familjen är lönsöst. När barnen är färdiga med sina studier då sover jag. Titta vilken gnäll råtta jag har blivigt!! Argh!! Nu till något skoj.

I fredag var jag faktiskt ute och clubin´. Jodå, jag var på dans och jisses vilken huvudvärk jag hade igår, fast jag förstår inte sammanhanget med dans och huvudvärk.... Det började med att vi var på en 40-års kalas på ett väldig dyr restaurang jag menar fin restaurang. Och temat var 60-tals med stuk utav gangster klädd och den informationen hade jag inte fått så jag stod där i ett par jeans och en blus. Alla andra var uppklädda med fina glittriga klänningar och högklackat och männen i kostymer och jag i ett par jeans!! Jaja, man ska ju inte döma produkten efter förpackningen, hoppas jag!
När festen började att droppa av forsatte vi till en exklusive och framförallt dyr nattklubb för oss fullvuxna. Och det var skoj att få svänga på sina lurviga.....


Min Klocka


För ett par år sedan tror jag, min tidsperpektiv är lite luddigt i mellanåt, iallafall köpte jag mig en röd bling bling klocka på Guldfynd för istort sett grattis, det var väl 70% off eller nåt. Den var så fin stor klarröd klocka med några diamanter. Det var klart min favorit klocka, men utav någon anledning la den på ett säker ställe. Och när jag lägger mina saker på säkra ställen så är det oftast den sista gången jag ser denna sak. Jag har vänt upp och ner mitt mitt fina hem här i Dublin, jag har vänt upp och ner i mitt paradis men icke sa nicke hittade jag min dyrgrip. 
Förra veckan när vi var i mitt lilla paradis i dom mörka skogarna i Dalarna så fick Katherine för sig att gå igenom min garderob. Hon blev väldigt fäst vid en vit sticketröja som jag stickade för en si så där 100 årsedan. Då på 80-talet när det var modernt med båthalsar och pingvinärmar och som det ser ut nu så kommer den till användning igen. Och hon gick igenom mina gamla vinterjackor också. Stoppade sina händer i min gamla jacka och drog upp en röd bling bling klocka och frågade "är det här klockan som du har letat efter?" Jodå, där låg den!


RSS 2.0