HAPPY HALLOWEEN!!!!


IKEA

Idag när solen stod högt på himmelen passade jag och Sarah på att åka till IKEA. Finns det något varmare välkomnande med en stor Sverige flagga fladdrandes i vinden brevid självaste IKEA flaggan? Det känns verkligen att man är på Svensk mark.
Nåväl, vi bunkrade upp med servetter, doftljus, ansjovis och för att inte glömma pepparkakor och pepparkakshus. Nu är vi redo inför Julen och som förra året kommer jag att vägra baka peppakakor och dess hus. Tiden räcker liksom inte till och varför stå och slita i flera timmar med denna pepparkaks deg som växer framför ögonen på en och den tar ju aldrig slut... Nä, i år blir det färdigt köpt och äkta IKEA.....

Och min Sarah har fått sig en egen radioshow på fredags mornarna på DCUFM. Tyvärr så har jag inte lyssnat på henne tidigare men på fredag ska jag banne mig ta med mina hörlurar så att jag kan lyssna på henne medans jag arbetar, skall bli skoj att få höra min bebis på radion.
 


Oj oj oj!

Äntligen har jag fått ihop min kära dator och jag hoppas verkligen att den håller, inga kraschade hård diskar eller virus vill vi ha nu.

Om det har hänt något spännande den senaste veckan. Jodå, I måndags hade vi översvämning utan dess like. Jag har aldrig sett något värre. På ca 6 till 8 timmar fick vi en månads regn mängd.
Jag försökte att brumma hem på kvällen men det var som att köra bil i Dalälven. Noll koll på sikten och vatten strömmar på vägen men djupa pölar. Det läskigaste för min del var att när jag svängde av från den stora vägen mot mitt fina hus och märkte att våran lilla bäck hade svämmat över men en sådan kraft att den tog tag i bilen och det kändes som att man drogs med strömmen, kusligt.

I stort sätt låg halva Dublin under vatten och mina tankar vandrar till dom 2 människorna som drunknade i detta kaos av vatten. 

Klicka in och titta på förödelsen och filmen är från youtube.
Snart kommer HDD

Vantar pa min nya hard disc till min kara dator. Jag far ju lana en dator sa lange men jag vet inte om jag blir sa popular om jag andrar spraket i den.....


Blir så less....Bild lånad från internet

Jag har tillbringat större delen av min helg ner bäddad på soffan men både kudde och filt. En stilla promenad mellan soffan och kylskåpet har kännts som ett maratonlopp och dom få gångerna jag tog mig uppför trappen var jag tacksam att jag kunde andas. Japp, jag är förskyld. Och mina stackars lungor är igentäppta med saker som jag inte vill tänka på. Och för att inte glömma så har jag en ljuvlig hosta som håller hela huset vaket om nätterna men å andra sidan varför ska dom sova för när jag inte kan...


SKIT Dator

Nu äntligen har min dator fått sin diagnos. Det är hård disken som har packat ihop! Visst har dom fått igång den med den är döende och kommer att lämna denna jord inom en snar framtid. Det ironiska med det hela är att garantin gick ut förra månaden...........

Skit!!!

Dubbel Skit!!! Min dator ar trasig igen......

1 Oktober

Nu är det höst på riktigt. Vi har haft en strålande avslutning på September, med en stor värmande sol och klar blå himmel. Dagstemperaturen steg över 20-25 grader och själv satt jag inomhus och arbetade. Jag tog till vara på den sista sommar solen med långa kvällspromenader.
En ny dag och en ny månad. Jag vaknade med spring i benen och hoppade upp ur sängen och drog på mig mina träningskläder. Efter en kopp te och en bedömning av att det var lite för regnigt denna morgon så planerna ändrades till att åka och handla istället. Slängde mig in i bilen och upptäckte att det hade regnat hela natten. Och det var tydligen inte ett litet stilla regn skur som hade dragit förbi. Våran lilla stilla flytande bäck hade svämmat över och gatan var övertäckt med vatten.

RSS 2.0