Skidsemester

Igår var det en strålande vinterdag med några minus grader och strålande solsken. Vi passade på att åka till Säfsen. Fast det är sportlovs veckor kändes det att man var ensam i backarna, det var precis lagomt med skidåkare, det är så skönt att slippa vara nervös att man ska bli påkörd eller att man ska köra på någon annan. 
Idag känner jag verkligen utav min gamla kropp, mina knän knakar och säjer ifrån och likaså med resten av kroppen. 


 


Min TV tid...

                                                          Bild lånad från internet          

              
Klockan 9 ikväll är det min tv tid. Jag kommer att bädda ner mig på soffan med kuddar och filt och självklart en stor påse godis. Ja, det är Wallander som visas och det kan jag inte missa. Jag hoppas att jag inte har sett filmen redan men om jag har sett den så kommer jag säkert inte ihåg den och då blir den som ny!

 


RoadTrip

En strålande lördags morgon med en stor sol och friska vindar. Två tredje delar av flickskaran och jag slängde oss in i bilen och sedan bar det iväg till Kildare. Jag har hört att att det finns en fabulous outlet med väldigt låga priser på märkes kläder. Det tog oss ungefär 40 till 45 minuter på motorvägen innan vi var framme i paradiset. Det måste säjas att jag blev glatt överaskad och rykterna var sanna. Självaste outleten var byggd som en gullig liten by med många stora märkes kedjor hade sin egen liten affär. Vi hittade både Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Juicy Couture, Ralph Lauren, Karen Miller och många mer. Och vilka fantastiksa priser, mer än halva priset på Calvin Kleins underkläder än vad som finns här i staden. Jag köpte mig ett par Lewis för €10 och en fin jumper från Ralph Lauren för €30!! Vilket fynd!! Jag sitter redan och planerar min nästa troadtrip..


En fin ruin alldeles brevid..

LYX....

Igår kväll fick jag ännu en anledning till att inte diska och städa. Jag var på salong och unnade mig en manikyr! Mina naglar fick sig en skönhets behandling och en väldigt fin mörk rosa färg. Man blir glad i hela kroppen och sinnet när man man känner sig lite fin. Jag borde faktiskt göra detta till en vana men om jag känner mig rätt så kommer det att dröja läääänge innan jag tar mig till em salong igen. Nåväl, jag får njuta så länge det varar...


Happy Valentine'sBild lånad från internet

Yey!

Äntligen har jag hittat en riktig potatisskalare. Jag har letat med ljus o lykta landet runt efter den rätta modellen. Var till och med på IKEA och blev besviken. Ack ja, hade tankar på att köpa en i Sverige vid nästa resa och skicka över den med posten, jag har en känsla av att man inte kan ta den i handbagaget. Jag var in på Mark and Spencer idag för att inhandla Valentines saker och DÄR hängde min kära potatisskalare på en krok. Så glad jag blev! Nu blir det skalade rotsaker och potatisar igen.


Oh!!

Vill bara berätta att nu blommar mina minipåskliljor!! Så fina!!

Godmorgon

Äntligen helg! Vet inte om jag tycker om fredagar längre. Visst är det härligt att det är fredag och man har 2 hela dagar på sig att städa, handla, planera veckan och göra allt som man inte hann under arbetsveckan och för att inte glömma ska man vila upp sig inför den nya arbetsveckan. 2 dagar känns kanske lite kort... Men låt oss återgå till fredagarna. Efter att ha lagat middag och plockat undan middags disken och akut städa det mest akuta så sätter jag mig i soffan eller gosar till mig på sängen (fullt på klädd) och sedan blir allt bara svart!! Jag bara tvär somnar. Och så ser varje fredag ut. Att ha lite fredags mys med tända ljus, en bra film och ett glas vin är uteslutet eller att vara lite äventyrslysten och att go for a pint finns inte i min värld.
När kvällarna blir ljusare kanske min energi nivå stiger så pass att jag orkar att titta på nyheterna klockan 9 även på en fredags kväll.


Trogen

Min kära trogna potatisskalare har lämnat denna jord och gått vidare till ett bättre liv. Efter en trogen tjänst på 28 år(!!) gick den mitt itu igår. Tack Ikea för en slitstark potatisskalare!

Jag inhandlade mig en ny potatisskalare som inte ens ser ut som en potatisskalare, påminner mig om en rakhyvel. Och efter många försök att klura ut hur den fungerade och att potatisen låg fördet mesta på golvet lyckades jag skala några potatisar. Är jag glad med min nya gadget. NEEJ!! Jag saknar min trogna vän..


RSS 2.0