Happy Halloween

Bild lånad från internet

Koncentrations svårigheter

Jag kan knappt stava till detta ord men jag hade massor av detta idag. Det var väldigt svårt att fokusera på arbetet när plötsligt en Banan, Stålmannen, Corps Bride, Snövit, Häxa eller en Tomte nisse gick förbi. Eller när det plingade till i datorn att jag hade fått ett e-mail med bingo nummer. Jo, vi har börjat att fira Halloween på allvar på jobbet. Det är dekorerat i alla hörnen och över våra skrivbord och från golv till tak med spindelnät och spindlar, pumpor, häxor och allt som tillhör denna helg. Och det är väldigt fint och skojigt men det kommer inte bli lika skoj att städa bort detta nästa vecka. Men vad gör det, nu skall jag bara njuta utav min 4 dagars ledighet. Yey!!!
Trevlig Helg!!

In i mörkret

Bild lånad från internet
 
Fy tusan så mörkt det har blivigt på mornarna, än så länge är det ljust på kvällen när jag kommer hem. Men nu när klockan skall dras tillbaka en timme så blir det väl mörkt då med. Jag får hålla humöret uppe med tända ljus och choklad. Ja, framför allt med choklad, det botar det mesta. 
Det är ju Halloween på onsdag och jag planerar att skicka ut ungarna och tricka-treating och tigga godis till sin mamma. Lika gott med gratis godis!

Projekt 1.

Ett utav mina nya projekt är att få till det lite fint i hallen. Jag börjar att bli ordentligt less på mitt paraplyställ. Det skulle vara väldigt fint med typ en stor vas eller varför inte ett riktigt paraplyställ istället för att klämma fast våra fina paraplyer mot väggen med kubbspelet.
 

Efter en lååång

Och slitsam arbetsdag var det bara att ställa sig vid spisen......
 
 
Men det blev väääldigt gott...

Något skoj på söndags morgon...

 

Ahhhh.....

 
Sådan här vacker solned gång har vi på den lilla gröna än mitt ute i Atlanten..........
 
 
 

Choklad.... Mmmm

 
Bild lånad från internet
 
 
Mina eftermiddagar kan bli väldigt långa och blodsockret kan vara väldigt lågt och chokladsuget väldigt högt. Och eftersom jag brukar då unna mig en liten chokladbit då och då kan det bli dyrt att alltid köpa godiset i automaten. Fick en strålande ide när jag var och mat-handlade igår, varför inte köpa ett paket med flera chokladbitar i som kan ligga kvar i min väska?? Köpte mig ett paket med Terrys orange chocolate som innerhåller 4 choklad bitar. Det borde ju då räcka i 4 dagar. När jag brummade hem ifrån affären orkade jag inte stå emot mitt chokladsug och en chokladbit blev uppäten med en himla fart.
3 chokladbitar kvar. 
I morse brummade jag iväg till arbetet med mina 3 choklad bitar i väskan och sedan har jag väldigt svårt att förklara men före lunch fanns det inte en smula choklad kvar. Jag behöver hjälp.....
 

RSS 2.0