Skit regn

Tänk om det kunde sluta regna. Jag svände förbi trädgårdshandlaren och införskaffade mig Ljung och någon annan låg växande blomma, om jag inte hinner ta livet av den kommer den blomma med gula blommor. Har ett project på gång att rensa ogräs och plantera nya blommor framför huset. Funderar även på att slänga i lite tulpan lökar också, har massor utav dessa lökar utan någon planterings plan... Nån som vill ha? Så, please, sluta regna så jag kan börja gräva.

Min Bebis

Min bebis har haft sin bal med trerätters middag och dans. 
 
 
 
 

Det var länge sedan...

Idag har jag gjort något som jag inte har gjort på länge, jag var på bio. Och vilken fantastisk film jag såg. Det var Anna Karenina. Vilken underbar film!! En sådan härlig scen sättning och underbara skådespelare. Och denna film är baserat på Tolstoy¨s klassiker som jag inte har har läst, och jag blev väldigt förvånad över filmens slut. 
 
Kan jag rekommendera filmen? Ja! Det blir 5 wimsor utav 5!! 
 
Bild lånad från internet
 
Och efter detta kommer jag nog med all synnerlighet att läsa boken.

I'm in trouble

 
 
Som sagt har vi ju möblerat om i våran trädgård och jag har gått och tänkt på att sätta lite nya vår-blommor. Jag tycker att det skulle vara så fint att ha kanske två till tre krukor till med tulpaner. Jag brummade iväg till närmaste garden center och stod i valet och kvalet om vilket skulle vara finast. Och jag hade tänkt till lite också, vill att dessa krukor skulle stå i blom på olika tider under våren. Men jag var inte beredd på att det fanns så mycket att välja på. Jag plockade åt mig fyra påsar med lökar dvs 64 stycken lökar!! Jag tänkte nog inte riktigt där... Går nu och funderar på om jag ska brumma tillbaka och köpa mig en mega stor kruka och ställa den på fram sidan av huset och slänga i lökarna som blir över, kan bli fint att blanda ihop dom, ska tänka på det lite mer...

Madness

MUSE ♥
 
 

Mera Fredag

Bild lånad från internet
 
 
Äntligen fredag och jag har hela helgen på mig att vila..... Min hjärna är inte trött eller overloaded, åhnej, den är helt mushy. Finns inte en hjärncell som har som har någon som helst kontakt med någon annan hjärncell. Jag är helt slut. Skall bli skönt att få vila och framför allt att jag inte behöver tänka på något eller försöka banka in någon som jag måste kunna. Att bara vara i mitt vanliga nollställda läge. Yey! 

Kalops versus Köttgryta...

- Vad blir det för mat?
- Kalops.
- Urk!!!
 
Jag har börjat att jazza upp min kalops med att lägga i stockpot (kan det vara fond??) istället för den gamla hederliga köttbuljongen och jag kallar den för köttgryta. Men jag använder samma slags grönsaker och kryddning och i min värld är det en kalops. Och numera låter det så här:
 
- Vad blir det för mat?
- Köttgryta
- Ok, gott
 
 

RSS 2.0