Nästan höst

 
Det går mot mörkare tider. När jag vaknar på morgon är det nästan mörkt, man kan ana att om några veckor kommer det att vara mörkt. Känns lite deprimerande. Fast hur mysigt är det inte att gosa tills sig med tända ljus? Ta fram den gamla o varma sticke-tröjan som har sett sina bättre dagar? Köpa nya höst/vinter kläder? Och jag kan inte vänta tills det blir tillräckligt kallt för att dra på mig mina häftigaste stövlar någonsinn köpt! Dessa dyrgripar köpte jag när jag var i det stora landet i väst. Vi var till en outlet utanför Portland och jag blev sååå kär.... Hur snyggt kommer dessa stövlar att bli till en jeans kjol eller kaki färgad kjol eller skinny jeans?? 
 
 

Ett tecken??

 
 
Denna pensel föll från en klar blå himmel ner på våran altan. Kan det vara ett teckan att vi ska måla huset?? Ska vi förse någon med en ny pensel?? 

Chai Latte

 
Härom dagen lyxade jag och Sarah till våran vardag. Vi kostade på oss en fika på ett cafe och indulged oss en varsin chai latte. Om man säjer så här... Så kommer det dröja länge innan jag kommer att beställa in kaffe eller te på ett fik. Herre jesus och hans kamrater så gott det var!!! Det var som att dricka heaven eller en liten bit utav jul afton. Helt underbart gott. När jag kom hem idag stod det en kopp med chai latte och väntade. Gissa hur glad jag blev på en skala ett till tio?? ♥

Come Dine With Me...

 
Lite hur som helst har vi team bounding aktiviteter på arbetsplatsen. Ibland är det bollspel, frågesport och dyl. Denna vecka var det Come dine with me eller Halv åtta hos mig på svenska, jag får inte riktigt ihop översättningen där....
Iallafall, så skulle vi alla i teamet vara kreativa och baka något gott och vi skulle smaka av och bedömma varandras godsaker. Min kreativitet klockan åtta på kvällen när en arbetsdag väntar blir låg. Jag slängde ihop en Snoddas, Kärleksmums eller Mockarutor. Kärt barn har många namn eller multiple personalities. Nå väl, vi mumsade och bedömde. Och vinnaren är......
 
 
TaDa....
 
Meee!!!
 
Och spana in mina award winning swedish brownies....
 
 
LOL!!!
 

Semester-Mys

 
Tänk vad det är skönt att bara stänga av vissa saker. Till exempel dator och internet. Denna semester har jag haft en minimal kontakt med dator. Jag har inte ens läst email på flera dagar.
Vi har även roat oss med en sådan berömd båt resa till Åland. Halv vägs till båten blev jag väldigt bestämt informerad att jag inte kunde gå ombord på en båt med omaka strumpor på mig?! Vad kunde hända?? Att båten sjunker?? Att navigations systemet går sönder och vi kommer att driva iväg med båten till en Söderhavs Ö?? Att vi blir attackerade utav sjörövare?? I mitt tycke så uttrycker jag min personlighet och upproriska sida.
 
 
Det kommer att dröja en väldigt lääänge innan jag åker med en sådan båt igen, Jag tror att jag vill spara alla intressanta minnen av de mäskliga beteendena som möttes.... OJ!!!
 
Dagens meny består utav Spagetti Carbonara med smör stekta kantareller. I morse drog jag på mig gummi stövlarna och traskade ut i skogen med en stor påse som skulle fyllas med härliga sol-gula kantareller. Jag hittade 3 mask-ätna röda flugsvampar, Noll kantareller och en champinjon som låg i kylskåpet. Jag ser verkligen fram emot en härlig Spagetti Carbonara med ett stort lass med härliga ny plockade Kantareller. Verkligen!!
 
 
 

RSS 2.0