Den är stark!!

 

Morgon promenad

 
MIn morgon bestod utav en långpromenad i skogen. Kände mig tvungen att ta mig ut i det fina vår vädret...
 
 
 
 

Sandstorm

 
Varma och fuktiga vindar från söder svepte över vår fina ö i natt och efterlämnade sig ett fint lager av sand över vår fina ö. Tänk vad skiojigt det kan bli, jag har en bit utav Sahara öknen på min bil....
 
 
 

Sjuk

 
Min kära dator är antagligen sjuk och har fått sig ett litet virus. Det har installerats program som jag inte har en aning om vad det är och en pop-up-menu poppar upp ibland och vill att jag ska uppdatera bank "länken" men säjer inte till vilken bank. Känns lite knasigt eftersom denna pop-up inte syns i de andra datorerna som vi använder till internet banking. Jag har försökt att avinstallera programmen som jag inte känner igen med ingen success, programmen är som klistrade i HDD. Jag har även kört olika antivirus program men inget stort eller konstigt kommer upp. 
Men nu är den inskriven på datorkliniken och jag väntar på provsvar ikväll eller senast i morgon förmiddag.

Bra säkerhet eller not...

 
Det pratas och informeras, typ på tvingad information, om att säkerheten prioriteras på alla flygplatser för att vi passagerare ska få oss en säker flygresa. Det finns stora skyltar vid säkerhets kontrollerna vad som får följa med i handbagaget, väl synliga för både passagerare och personal. Men igår lyckades jag ändå få med mig en sax i min genomskinliga plastpåse för flytande ämnen på TVÅ flygplatser. Påsen låg helt synlig för kontrollanterna och saxen helt synlig i plastpåsen men ingen reagerade. Jag blev lite förundrad över detta när jag upptäckte att saxen låg i påsen, jag kan inte ta med mig en obruten flaska med vatten men en sax går tydligen bra. Att jag hade glömt bort att saxen låg i påsen är ju en annan sak... kanske... hjärnmasken...

Vårstädat.

 
Har varit ute och städat i trädgården. Kan med säkerhet att det är första gången jag har vårstädat i trädgården i början av Mars här i de mörka skogarna i Dalarna. Jag hittade krokusar som blommade under löven. Misstänker att de hade gömt sig där under för att rådjuren inte ska mumsa upp dom...

Ljungåsen

 
På brist utav snö i dessa trakter brummade jag iväg till Ljungåsen för att få mitt skidbehov tillfredsställt. Och vilken resa det blev. På en slingrig grusväg upp på berget och väglaget var en mardröm. På sina ställen var det så spårigt och lerigt så bilfan levde sitt eget liv. Och jag var tvungen att hålla så pass hög fart så att jag kunde komma upp men bilen åkte sidleds på sina ställen.
Självaste skidåkningen blev en success. Strålande sol och några plusgrader. Spåret var ok, isigt och blött på vissa ställen men helt ok att åka på. Och framför allt inga nerförsbackar som man får hjärtat i halsgropen utav. Spåret jag åkte på gick över en myr  högst upp på berget och jag fick verkligen fjällen känslan där. Inga höga träd växte där bara små buskar som typ i fjällen. Det var bara så underbart. 
Kan nog förvänta mig en ordentlig träningsvärk....

Aldrig mer...

 
Skit lotto!! Jag vann inte ens en cent eller öre eller daim, inte ett dugg!! Jag fick ihop 2 nummer som mest på en ruta. Skit lotto!! Nästa gång kommer jag inte spela... kanske...

Nu..

 
Håller vi tummarna.. Lotto jackpott är på € 7.7 miljoner. Och jag lämnade in min rad idag och dragningen är i morgon kväll. Jag hoppas att jag vinner!! Undrar vad jag ska köpa för alla pengarna. 

Tungt....

 
Ibland är det bara så himla svårt att hitta någon slags motivation eller anledning att ta sig till gym. Idag var det en sådan dag. I morse satt jag i soffan i 3-4 timmar i min pyjamas och letade efter den ena ursäkten efter den andra för att inte lägga ifrån mig datorn eller att stänga av TV. Jag googlade fåniga saker som jag inte ens kommer ihåg vad det var medans jag tittade på något ointressant program som jag inte ens kommer ihåg vad det handlade om.
Till slut släpade jag mig ut genom dörren och mot gymmet. Jag slet mig igenom mitt vanliga pass, det var inte ens skojigt. 
Men efterhand kändes det bra. Jag är glad över att mitt hjärta fick sig en rejäl omgång och att jag stod emot latmasken som viskade i mitt öra. 
 

RSS 2.0