Bakdag

Idag har det bakas så mjölet har legat som en dimma i köket. Det blev lussekatter och syltkakor, nästa helg blir det att ställa sig att koka knäck och baka Bondkakor. Gott!
Jag använde saffran som hade inköpts i Spanien i en vanlig mat-affär och saffranet var ordentligt förpackat. När jag bakade in saffranet i degen var den lika blek som en vanlig vetedeg och ingen saffrans lukt kunde spåras med en blodhund. Min magkänsla sa att det kanske inte var saffran. Besviken som jag blev var det bara att slinka in i närmaste butik och införskaffa 0,5 gram saffran för €7,45. Hutlöst pris men så mumsigt....
Kommentarer
Postat av: Ann
Såå gott med lussefika!
Kramar
Postat av: Syster
Ja du fick antagligen gurkmeja, det brukar man få när man köper "saffran" runt medelhavet.
Kostar verkligen ett kuvert saffran 75 kr!!! Oj, här tio kr.
Trackback