Tisdag

Jag vet att jag är väldigt tjatig när det gäller denna snö, det beror på att vi inte har snö på Irland och jag bara älskar snö. Den gör mig sååå glad!!  
Men nu har det mesta snön smält bort men jag kan se att det är fortfarande snö på bergen. Som jag nämde tidigare att det var länge sedan det var snö som låg kvar här på den gröna ön. Och har jag hört att det är barn här "på min gata i stan" som inte har varit med om det har varit vintervägar eller lek-snö. Det har varit snögubbar och snöbollskrig överallt och jag gläder mig att barnen här på min gata i stan fick leka av sig lite.  
Och jag kommer ihåg att för många år sedan, på den tiden vi hade snö, så var jag ut och gjorde en snölykta. Grannarna stirrade och trodde säkert att jag hade spårat ut ordentligt eller på engelska " That I lost my marbles" (fast jag tror att dom tror att det hände långt tidigare!!) men mina barn kunde inte slita sig från köksfrönstret. Barnen trodde att det var ett utav världens underverk och att mamma fixade det!!! Tänk att en liten snölykta kan göra så mycket

På Lördag är det 14/2 dvs Valentines Day. Det skulle vara trevligt med att börja den romantiska dagen med att glas Champange, eller två. Några diamanter skulle vara trevligt också. Och sedan bara flyta omkring och bli "pampered" och känna sig som den enda kvinnan på denna jord. Senare på kvällen en romantisk middag för 2 (nåt jag inte behöver laga själv och vill nog inte heller ha fryst pizza eller irlänsk kalops, urk!!) Just nu lägger jag ut en liten hint, hint, HINT!! En nice take-away eller restaurang med en fin duk duger....  

Om jag klarar mig helskinnad genom fredagen den 13:de........

Kommentarer
Postat av: Alicia

Hoppas att snön ligger kvar när ni åker hem till Sverige! Det är en halvmeter just nu har jag fått rapporterat, och lagom kallt (-14 på morgon och -7 på kvällen).

2009-02-10 @ 23:02:44
Postat av: Ann

Snölyktor är ju hur fina som helst! Kram kram

2009-02-11 @ 13:40:01
URL: http://annlundquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0