Soppa??

Då var det dags för en smarrig grönsakssoppa. Men min köttbuljong var slut så jag sprang ner till affären här brevid och där var den ju så klart slut. Jag stod där länge för att komma på något bra alternativ och där på hyllan stod den. Knorr´s stock pot. Det är en geleartat köttbuljong, och i min värld måste ju det gå lika bra... Jo, det blev en perfekt tallrik brun sås till middag. Enjoy...


Torsdag Kväll

Snart är denna vecka slut och en förhoppningsvis en härlig helg väntar. I och med vi gick över till sommartid och jag har bytt skift så att jag börjar klockan 7 på morgonen så blev det mörkt igen på morgonen. Men vad gör det när jag är hemma klockan 4 och hinner njuta utav resten av dagen. Denna vecka har varit helt fantastisk, vi har haft frostiga nätter men upp till 20 grader på dagarna och gräsmattan är klippt och utemöblerna är säsongs invigda. Härligt att kunna sitta ute i slutet av mars och dricka sitt eftermiddags kaffe. Hoppas att detta fina väder håller i sig över helgen.


UnderbartBild lånad från internet


I onsdags hade jag väldigt bråttomt hem. Det låg ett paket från min favvo skräpaffär på köksbordet men det fick ligga kvar där. Nu skulle finklänningen på och sedan bar det iväg till teatern. Vi flickor var förväntansfulla med att få se Svansjön. Underbart. Det är den Ryska state balleten som är på besök och primadonnan är lånad från Bolshoi, och jag vet faktiskt inte vilket jag tyckte mest om självaste föreställningen. Om det var dekoren, färgerna, stämmningen, musiken eller dansarna, det var obeskrivligt vackert och underbart. Och så fantastiskt att man kan följa med i handlingen med att bara titta på dansarnas kroppsspåk och att lyssna på Symphony orkestern, jag är fortfarande som förtrollad och kommer att stå först i kön nästa gång dom kommer...Bild lånad från internet


SarahVill bara visa vad Sarah pysslar med i sin skola. Hon plus flera andra studenter sitter här och spelar in en Radio teater. Hon spelar Grandma Josephine från Charlie and the Chocolate factory. Jag sitter med spänning och förväntan när vi får ta del av denna show....

PJ-Party

Denna St Patricks weekend börjades med en stor skål av godis och en film. Vi hade pyjamas party och bäddade ner oss i soffan med kuddar och filtar och satte igång DVD´n. Vi tittade på Little Fockers. Den var inte lika bra som dom 2 tidigare filmerna men klart se-värd. Den hade verkligen sina skojiga stunder och man kan inte sluta älska Robert De Nero och Dustin Hoffman, vilka pojkar!!


HAPPY ST PATRICSK'S DAY


Hat/Kärlek

Jag har ett hat/kärleks förhållande till löpbandet på gymmet. Det känns väldigt bra i mina gamla knarriga knän och ryggen är helt ok när jag små-springer på bandet. Det är sådan stor skillnad på nedtrampet när man springer på bandet än det är när jag springer på asfalten, nästan hela kroppen mår nu mycket bättre.
Jag är mycket imponerad över alla gadgets på löpbandet, den tar pulsen, visar hur långt/länge man har sprungit, hur många kalorier man har förbrännt m.m. Och den har även en nödbroms. Och den fungerar. jag råkade komma åt denna knapp och plötsligt låg jag som en fällkniv över handtaget. Det stora minuset är att efter ett pass på löpbandet är det besvärligt att kliva av det på ett vördigt sätt. Inte nog med att jag är trött i mina gamla ben utan att jag upptäcker hur fruktansvärt yr i huvudet jag är. Jag antar att jag blir åk- eller sjösjuk, hoppas bara att det går över.


Mera Semester....

Sitter och tittar på gamla foton och drömmer mig tillbaka till sol vatten och fina sandstränder. Blir väldigt sugen på att åka på en solsemester....

Dessa bilder kommer från någonstans i Turkiet...


Pysmys
Svettigt

Bild lånad från internet
Nu är årskortet inhandlat och det finns ingen återvändo. Nu ska det banne mig tränas! Jag började lite försiktigt med att ta mig en rask promenad på löpbandet och var mäkta stolt över mig själv att jag inte ramlade av och blev lika förvånad hur jobbigt det var. På station nummer två klev jag på motionscykeln och trampade på som en galning och fick flashbacks från min favvo film Bridget Jones, jag kunde inte sluta le medans jag slet och svettades som en galning. Den tredje och sista stationen blev ro-maskinen. Den var faktiskt lite avslappnade efter allt trampandes och man varvade ner.
Är väldigt förvånad över att jag inte har någon träningsvärk idag och ser fram emot ett nytt träningspass imorgon kväll.

Nu är det kört..Bild lånad från internet

Nu ska det inhandlas ett årskort på gymmet. Jag står med betalkortet i handen och väntar på att gå över till gymmet och få det svåraste överstökat. Att köpa årskortet! Sen finns det ingen ursäkt att inte röra på sig typ det regnar, för blåsigt, det är mörkt m.m. Ursäktslistan blir lång. Nu ska jag banne mig röra på mig  2 till 3 gånger i veckan och jag kan inte komma med någon galen bortförklaring eller ursäkt. Ser faktiskt fram emot detta. Vi har en fint gym med en härlig pool med både bubbelpool o bastu/steam rum. Och tänk att få ha lite egen tid också.


Bullar??

Bullar??Åhnej!! Årets första Semlor...

Mums!!

Arbetare...

Vi har några som arbetar i huset. Vi fick för oss att renovera våran lilla en-suit och även sovrummet behövde piffas till lite. Det har kaklas om i duschen med nya vita kakelplattor och väggarna har fått sig en fin vit färg. Det ända som fattas nu är att få upp spegeln och taklampan och en resa till IKEA för att inhandla nya fluffiga handukar och en badrumsmatta.  
Eftersom badrummet är litet och jag ville att det skulle kännas lite större och fräschare var valet att allt skulle gå i vitt enkelt. Och det kommer bli lätt att piffa upp badrummet med färgglada handukar och en häftig matta. Jag kommer att lägga ut bilder på slutresultatet senare, kanske...


RSS 2.0