HURRA!!

Här sitter jag i min ensamhet i dom djupa dalaskogarna. Resten av familjen åkte hem igår morse och det är väldigt tomt och tyst här i huset. Och då i min ensamhet fick jag en brilliant idé att försöka att få igång internet på min gamla dator med en stor success. Det var inte det minsta svårt att få ihop internetet men jag har nu suttit i timmar känns det som och jag har bara updaterat windows som inte hade blivigt updaterat dom senaste 3 åren och laddat ner ett nytt antivirus program. Men nu tror jag att det är bara att köra på och surfa det heliga internetet.

För övrigt så ligger jag ju i slutfasen av min stenhårda (!?) skidträning. Det är nu bara några dagar kvar och jag har hållit igång med min favorit sysselsättning dvs snöskottning. Och tusan vad man får skotta i dessa dagar. Tar snön aldrig slut? Men å andra sidan så är det helt underbart med denna vargavinter.
Tidigare i dag var jag på lång promenad till stan och inhandlade mitt kära internet och jag kunde bara njuta av den vita gnistrande snö och ett härligt knarr under skorna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0