Jeansköp

Finns det fler som hatar att gå och köpa jeans? Finns det något värre när man försöker att prova jeans i ett litet trångt och varmt provrum och det resulterar i att man är sjöblöt av svett och missnöjd när jeansen inte passar eller om dom råkar att passa så är dom alldeles för dyra? Och vet ni hur svårt det är att få tag på jeans som passar oss vuxna kvinnor som behöver stoppa in våra lovehandels så att dom inte hänger över kanten? Argh!!
Tidigare idag var jag ner på stan och provade det ena paret efter det andra och började bli rätt så uppgiven och less. Sista chancen, tänkte jag när jag slank in på Mark&Spencer, om jag inte hittar något så åker jag hem och fortsätter att slita på mitt sista par jeans som inte har några "ventilationshål" i grenen. Hittade ett par som såg ut att passa  både till pris och form, slank in i provhytten och blev glad, HURRA!! Äntligen ett par jeans! Skuttade iväg till kassan för att betala, flickan scannade in jeansen 2 gånger för att sedan ursäkta sig och gick iväg med mina jeans! SKIT, tänkte jag, varför ska det alltid trassla tills sig när jag handlar??? Flickan kom tillbaks och scannade in jeansen igen. Och sa med en låg röst
-"jag tror att du kommer att få jeansen lite billigare"
-Hurra tänkte jag, det blir väl kanske €5-10 billigare än vad det stod på prislappen.
-Flickan sa "det blir €3.99 för jeansen"
Jag blev väl lite mållös men rackarns vilken tur för mig och lite mindre tur för M&S, för att dom hade antagligen trasslat till sig med sina barcoder. Men jag tror inte att dom kommer att gå med förlust men jag hoppas att andra kunder som jag hade turen på sin sida och fick en glad överraskning när dom skulle betala.


Kommentarer
Postat av: Beyond fabulous!

Vilket kap!!



Kram =)

2010-03-15 @ 20:26:06
URL: http://annlundquist.blogg.se/
Postat av: Syster

I want köpa billiga jeans also!

2010-03-16 @ 10:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0